FRGRND is een adviesbureau gespecialiseerd in Generatie Z (1995-2010). Wij helpen organisaties bij het vinden, binden en boeien van de nieuwe generatie klanten, werknemers en opdrachtnemers, Generatie Z. Dit doen wij door middel van onder andere co-creatie sessies, prototyping, mystery visits, design sprints en projectmanagement.

 

Vanaf 2020 bepalen de jongste generaties de koers van organisaties. Maar liefst 60% van de performance van organisaties is binnen no-time afhankelijk van de jongste werkers, dat zijn Millennials en Generatie Z.

 

Millennials - de prestatiegeneratie of de achterbankgeneratie geboren tussen 1983-1995 - zijn een veelbesproken groep - maar Generatie Z, geboren tussen 1995-2010 en daarmee Digital Native - is vrijwel onbekend. De urgentie om Generatie Z, te begrijpen neemt toe. Want ze betreden - as we speak - de jouw markt. En nee, ze lijken niet op Millennials.

OVER

FRGRND

Opgegroeid in een wereld zonder grenzen, een economische crisis,  maar ook veel terreur en haat, is Gen Z op zoek naar vastigheid en duidelijkheid. Ze zijn idealistisch en mega realistisch. Liever sparen voor later dan het uitgeven aan materiaal. Liever een baan met een hoger doel dan simpelweg geld verdienen. En we zijn snel, heel snel.

 

FRGRND is Gen Z Expert. We bespreken en documenteren wat Gen Z zoekt in product, dienst en werk, hoe je het beste met of voor hen werkt en wat hun bezighoudt, wat hen laat tikken. En dat doen we in gesprek met future-proof organisaties. 

 

FRGRND faciliteert het gesprek MET generatie Z. Spelregels: jouw organisatie brengt een vraagstuk in, wij zetten jullie om tafel met de doelgroep - Gen Z’ers. 

Adres:

Bezoek ons in onze studio's in Utrecht en Venlo.

FRGRND is onderdeel van:

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram