#1 Co-creatie sessies

We organiseren op de eerste plaats co-creatie sessies, een soort jongerenpanel deluxe, waarbij een organisatie met een vraagstuk komt en om tafel gaan met Generatie Z’ers die hun mening en inzichten geven. Deze dag of dagdeel wordt in goede banen geleid door een facilitator. De desbetreffende organisatie loopt de deur uit met een rapport van de dag en een actieplan om concrete stappen te gaan zetten.

#2 Branding for Gen Z 

Gen Z heeft haar geheel eigen kijk op de wereld, welke invloed heeft dat op de wijze waarop ze naar een branding- of marketing campagne kijken? Op basis van de vraag wordt samen bepaald hoe je campagne of brandig getest kan worden door FRGRND’ers. Je ontvangt gestructureerde feedback die je snel inzicht geeft in je merkbeleving.

#3 Testing, testing

Gedurende een dagdeel gaan we samen met een groep van FRGRND’ers (4-6 personen) aan de slag om onder begeleiding van een facilitator je prototype van een product, dienst of concept helemaal door te lichten en van feedback te voorzien. In één middag krijg je de inzichten die je nodig hebt om je prototype door te ontwikkelen. Ook kunnen we natuurlijk apps of online omgeving voor je testen.

#4 Mystery visits

Hoe ervaart de nieuwe generatie gasten jouw restaurant, hotel, of winkel? Na een briefing gaan de FRGRND’ers de hand van een vragenlijst op stap en bezoeken onaangekondigd je bedrijf (dit kan natuurlijk ook in de vorm van een mystery e-mail of telefoongesprek). De feedback wordt verzameld en ontvang je in een uitgebreid rapport met spetterende presentatie.

#5 I have a dream

Bedrijven werken vaak lang aan beleid waarin de beoogde toekomst vorm wordt gegeven. Waarom dit beleid niet in een vroeg stadium voorleggen aan Gen Z'ers? Hoe zien zij de toekomst en wat zijn hun behoeften? Gedurende een middag brainstormen we samen met FRGRND’ers over hun kijk op de wereld in relatie tot het te ontwikkelen beleid.

#6 Design sprint met GenZ

Samen met FRGRND’ers In vijf dagen van idee naar getest prototype. In plaats van maanden aan een innovatie werken, ga je in een design-sprint in sneltreinvaart door het innovatieproces heen. Na vijf dagen heb je inzicht in de behoeftes van je gebruiker, heb je een prototype gerealiseerd en heb je je initiële concept getest.

Onze samenwerking met /LAB

Wil je een stap verder gaan? In samenwerking met /LAB beiden wij nog veel meer diensten aan, die we samen met onze FRGRND'ers kunnen vormgeven. Check deze diensten HIER.

Adres:

Bezoek ons in onze studio's in Utrecht en Venlo.

FRGRND is onderdeel van:

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram