Over ons

Founders Rachelle Leerling (1995) en Fleur Huijs (1999) kennen de belevingswereld van jongeren als geen ander. Met een passie voor presenteren, campagnevoeren, innoveren en mensen samenbrengen, besloten ze in 2019 hun krachten te bundelen in FRGRND.

" “Een gezonde dosis energie, durf & netwerk brengen je ver”

rachelle

Rachelle (24) is een aanjager en versneller. Tijdens haar studie zette ze op 20-jarige leeftijd marcombureau Chelle Media op en voerde voor het MKB projecten uit zoals online customer journey verbetering, online branding & LinkedIntrainingen. Inmiddels heeft ze 4 jaar ervaring als projectleider en Product Owner in de startup- en innovatiewereld. Naast strak de regie houden over processen, staat ze ook regelmatig op podia van conferenties en evenementen als dagvoorzitter.

“Ik krijg energie van het beste uit een gesprek te halen”

fleur

Fleur (20) is een connector en presentator. Met een passie voor presenteren is ze in haar studententijd begonnen met het presentatiebureau FleurPresents. Hoe kan het toch dat altijd iedereen bang is voor het podium? Met deze vraag in het achterhoofd begon ze studenten en scholieren op dit vlak te onderwijzen. Met FleurPresents heeft ze o.a. De ZomerOndernemer 2018 prijs en Young Lady Business Academy van Elske Doets gewonnen. Inmiddels is Fleur gecertificeerd presentatiecoach en spreekt ze over ondernemerschap en presenteren.

 “Ik kik op ideeën omzetten in acties”

Adres:

Bezoek ons in onze studio's in Utrecht en Venlo.

FRGRND is onderdeel van:

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram