DE CO-

CREATIE

1 dag in gesprek met gen z'ers, 1 concrete oplossing voor uw probleem & een adviesrapport

We organiseren co-creatie sessies, een soort jongerenpanel, waarbij een organisatie met een HR-vraagstuk om tafel gaat met Generatie Z’ers die hun mening & adviezen geven. Door in gesprek te gaan met Generatie Z krijgt u direct feedback van de doelgroep. U loopt de deur uit met een verslag van de dag en een actieplan.

Lever een vraagstuk aan

Ga in gesprek met Gen Z

Ontvang een adviesrapport

Kunt u geen jonge werknemers vinden voor de financiële afdeling? Gaan alle young professionals na een jaar weer weg bij uw organisatie? Hoe kan dat? Ga in gesprek met de doelgroep en kom erachter wat de pijnpunten zit én hoe u dit probleem kunt oplossen. 

Een co-creatie bestaat uit 10 man: 3 mensen van verschillende lagen uit uw organisatie, 6 jongeren en 1 facilitator van FRGRND. Onze facilitators zijn opgeleid en nemen tijdens de dag een onafhankelijke rol in. In 10 stappen gaan we van probleem naar oplossing. Denk hierbij aan schieten op feiten & aannames, 75 oplossingen bedenken, stemmen op de beste ideeën en het beste idee uitwerken.

Na afloop van de sessie ontvangt u binnen enkele weken een adviesrapport van ons. Hierin staat alles beschreven wat er tijdens de co-creatie gezegd is. Daaruit volgt een uitgebreid advies, zodat u voortaan generatie Z moeiteloos weet te vinden, binden of boeien!

Adres:

JIM - Beatrixgebouw

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram