b9e74dab-ae10-42a3-8786-d21f56b6c7ca
lolapf
Logo_FRGRND_roze_CMYK
Sethteam_edited
WhatsApp Image 2019-10-08 at 15
WhatsApp Image 2019-10-17 at 09
fleurpf_edited
b9e74dab-ae10-42a3-8786-d21f56b6c7ca
lolapf
Logo_FRGRND_roze_CMYK
Sethteam_edited
WhatsApp Image 2019-10-08 at 15
WhatsApp Image 2019-10-17 at 09
fleurpf_edited

the gen z show

Over 10 jaar bestaat maar liefst 60% van uw workforce uit Generatie Z en Millennials. De jongste generaties medewerkers. En ze hebben andere eisen, andere verwachtingen en andere behoeften wat betreft werk. Hun talenten, skills en stem inbedden in de organisatie is essentieel - zij zijn de managers en beslissers van de toekomst.

Tijdens de Gen Z show duikt u op interactieve en luchtige wijze in de belevingswereld van uw nieuwe generatie medewerkers. Het is een samensmelting van kennis uit generatieonderzoek, arbeidsmarkttrends en entertainment. We bespreken uw aannames over deze ‘bijdehante’ generatie en testen deze aan het aanwezige jongerenpanel.


 

De Gen Z show is een samenwerking met corporate antropoloog Judith Weuring van Great Company Culture. 

 

In deze sessie krijgt u antwoord op vragen zoals:

  • Wat maakt Gen Z nou zo anders dan voorgaande generaties op de werkvloer?

  • Waarom zou ik me als organisatie hieraan aanpassen ipv zij aan ons?

  • Hoe zorg je dat de jongste generatie geboeid wordt en blijft?

  • Hoe kan ik dit thema intern op de agenda zetten en borgen?

Lees alles over

onze diensten

next gen proof-scan

In 2030 maken Millennials en Generatie Z 60% uit van jouw totale workforce. Hoe ready is jouw organisatie voor deze groep werknemers?
Met de alsmaar complexer wordende vraagstukken binnen organisaties, vraagt dat om nieuwe inzichten en nieuwe oplossingen. Jongeren kunnen die driver zijn, als ze de juiste tools en omgeving krijgen.

Check het met onze 'company attractiveness scan', ontwikkeld in samenwerking met Judith van Great Company Culture. Wij kijken door onze Gen-Z/ Millennial bril naar jouw organisatie en verzamelen concrete to do's voor je. Zodat jij je organisatie aantrekkelijker kunt maken voor deze doelgroep.

Judith Weuring

jongeren panel

Een jongerenpanel is dé manier om tot (onverwachte) nieuwe inzichten te komen. Want wie kan jullie beter vertellen wat jongeren willen dan jongeren zelf?! Jongeren staan erom bekend om direct, kritisch, bijdehand en veeleisend te zijn. Precies wat er nodig is om bestaande denkpatronen te doorbreken.


In de co-creatie is het jongerenpanel jullie expert. We zorgen voor een ‘safe zone’ waarin jongeren vrij kunnen denken zonder kaders en waarin wordt gedacht uit ‘ja, en’ in plaats van ‘ja, maar...’. Verwacht verrast maar ook geconfronteerd te worden. 

Project 

management

De volgende stap is jullie organisatie bewust maken van de inzichten en manieren gaan vinden om deze om te zetten in to do's. Het plan moet vervolgens binnen de organisatie worden geborgd. Om de opgedane ideeën van de co-creatie sessie daadwerkelijk om te zetten in actie, stellen wij een Aanjager aan die de organisatie scherp houdt in de verandering. Zie een Aanjager als een co-piloot met een externe, frisse en kritische blik die jullie Gen Z doelen bewaakt.

Adres:

JIM - Beatrixgebouw

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram