FRGRND is een consultancy- en implementatiebureau gespecialiseerd in Generatie Z (1995-2015) en werk. Wij helpen organisaties bij het vinden, binden en boeien van de nieuwe generatie werknemers en opdrachtnemers, Generatie Z. Dit doen wij door middel van lezingen, co-creatie sessies en projectmanagement.

 

In 2020 bepalen de jongste generaties de koers van organisaties. Maar liefst 60% van de performance van organisaties is binnen no-time afhankelijk van de jongste werkers, dat zijn Millennials en Generatie Z.

 

Millennials - de prestatiegeneratie of de achterbankgeneratie - zijn een veelbesproken groep - maar Generatie Z, geboren tussen 1995-2015 en daarmee Digital Native - is vrijwel onbekend. De urgentie om Generatie Z, te begrijpen neemt toe. Want ze betreden - as we speak - de arbeidsmarkt. En nee, ze lijken niet op Millennials.

OVER

FRGRND

Opgegroeid in een wereld zonder grenzen, een economische crisis,  maar ook veel terreur en haat, is Gen Z op zoek naar vastigheid en duidelijkheid. Ze zijn idealistisch en mega realistisch. Liever sparen voor later dan het uitgeven aan materiaal. Liever een baan met een hoger doel dan simpelweg geld verdienen. En we zijn snel, heel snel.

 

FRGRND is Gen Z Expert. We bespreken en documenteren wat Gen Z zoekt in werk, hoe je het beste met of voor hen werkt en wat hun bezighoudt, wat hen laat tikken. En dat doen we in gesprek met future-proof organisaties. 

 

FRGRND faciliteert het gesprek MET generatie Z. Spelregels: jouw organisatie brengt een vraagstuk rondom jongeren & werk in, wij zetten jullie om tafel met de doelgroep - Gen Z’ers. 

Adres:

JIM - Beatrixgebouw

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram