VIVA400

Zowel Fleur Huijs als Rachelle Leerling zijn genomineerd zijn voor de felbegeerde VIVA400 lijst in de categorie Zakenwonders!

 

 Meer over de categorie: Geboren ondernemers of strategen met een zakelijk instinct die groei combineren met inspirerend leiderschap. Ze zetten hart en hoofd in om het onmogelijke te bereiken.

 

Stemmen op ons beiden kan tot 2 december via deze link:

Junior venloos voorname vrouw

"Zichtbaar zijn door te inspireren is iets wat het hart van Huijs sneller doet kloppen. “Ik wil het verschil maken voor jongeren, ze een stem geven.” Sinds 2019 doet ze dat niet alleen met Fleur Presents, maar ook met haar nieuwe bedrijf FRGRND. Inmiddels heeft ze 4 mensen fulltime in dienst. Jongeren krijgen zo letterlijk een stem in organisaties. Dat betekent dat het bedrijf wordt uitgenodigd om gezamenlijk een vraagstuk rondom het vinden, binden en boeien van jongeren op te lossen."  Dagblad de Limburger

fun x uitzending

Zondag 22 september was FRGRND  te horen op FUNXWorx, waar Radio DJ Eva Cleven alles bespreekt wat met werk en school te maken heeft.  Luister vanaf minuut 38 over Generatie Z, jongerenpanels, de aansluiting tussen arbeidsmarkt en jongeren.

Adres:

JIM - Beatrixgebouw

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram