Op zoek naar respondenten uit Generatie Z? 

Respondenten kunnen je onderzoek maken of breken.

Hoe je het ook went of keert, het werven van respondenten is tijdrovend en niet de meest efficiënte tijdsbesteding van je team. Bij FRGRND ontnemen we je deze last; we vinden precies de mensen die je nodig hebt voor je onderzoek. Marktonderzoek, een opiniepeiling, het toetsen van een nieuwe verpakking of strategie, of het onderzoeken van nieuwe markten? Wij voeren klantonderzoek voor je uit én presenteren de resultaten kort, bondig en actiegericht. Geen stapel papier die in een lade beland, maar concrete inzichten gekoppeld aan concreet te nemen stappen. Onderzoek en inzicht binnen een paar dagen.


__________________________________________________________________________ 

Geslacht
Man/Vrouw

Klein- en Grootverdieners

Nederlands &
Internationaal

Leeftijd 
18-25 jaar

(opt.) Extra 
Screeningsvragen

__________________________________________________________________________ 

Snel antwoord

Deadline stress? Snelle implementatie nodig? Of wellicht gewoon heel nieuwsgierig naar de resultaten?
Door onze uitgebreide database kunnen we al binnen een paar dagen de resultaten van je onderzoek opleveren. Waar ook ter wereld je doelgroep vandaan komt! 

Onderzoek én inzicht

Bij FRGRND gaan we net dat stukje verder om jou van inzichten te voorzien waar je echt iets mee kunt. Onze Gen-Z experts analyseren je onderzoeksresultaten met een kritische blik en vertalen ze naar concrete inzichten die kort en bondig worden gepresenteerd. 

De juiste vragen
 

Voor het krijgen van de juiste antwoorden, zul je de juiste vragen moeten stellen. Ook daar helpen wij mee. Samen kijken we naar de doelstelling van je onderzoek en zorgen ervoor dat je exact de informatie naar boven haalt die je nodig hebt.  

__________________________________________________________________________ 


Hulp nodig met het vinden van de juiste respondenten? 
Neem dan contact met ons op!

Contact

Bedankt voor de inzending!